Ο Γ.ΒΟΛΙΚΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ “LET’S DO IT GREECE 2014”

From the Blog

Ο Γ.ΒΟΛΙΚΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ “LET’S DO IT GREECE 2014”

10250118_649812138432137_375358026_nΔιαβάστε τι δήλωσε ο συνθέτης Γιώργος Βολίκας στη δημοσιογράφο Δήμητρα Μπαλτούνα για το “Let’s Do It Greece 2014”:

Γιώργος Βολίκας

Μουσικοσυνθέτης

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στην Γλυφάδα για να καθαρίσουμε την παραλία. Αυτή η εικόνα που βλέπουμε εδώ είναι η απόδειξη ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε πραγματικά πολλά πράγματα και εύχομαι και του χρόνου να είναι διπλάσιος ο κόσμος και να είμαστε όλοι εδώ για να βάλουμε και ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται.

Προσπαθώ και εγώ όσο μπορώ, έχω έρθει και με φίλους μου, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε να βάλουμε ένα χεράκι και να καθαρίσουμε και εμείς την παραλία. Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε και νέα παιδιά, βλέπουμε και πιτσιρίκια, βλέπουμε και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Είναι πολύ σημαντικό που συμβάλλουν όλοι σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Το internet είναι πολύ σημαντικό μέσο και ήδη γίνεται πολύ σημαντική δουλειά. Συγκριτικά με πέρυσι που έγινε και πάλι το “Let’s do it Greece”, φέτος υπάρχει πολύ περισσότερος κόσμος που αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια και ελπίζω με τα χρόνια ν’ αυξανόμαστε.

Πηγή: http://demibaltouna.blogspot.gr/

32 comments

Have your say