Ο Γ.ΒΟΛΙΚΑΣ ΣΤΟ POROS ARTS FESTIVAL

From the Blog

Ο Γ.ΒΟΛΙΚΑΣ ΣΤΟ POROS ARTS FESTIVAL

Το κοινό του Πόρου γνώρισε τον Γιώργο Βολίκα κι εκείνος αφιέρωσε τη νέα σύνθεση του στο νησί (βίντεο)

Ένας νέος ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης βρέθηκε το Σάββατο 20 Ιουλίου στον Πόρο, για να παρουσιάσει ζωντανά στο πιάνο τη δουλειά του. Ο Γιώργος Βολίκας και τα “παιδιά’ του, τα μουσικά κομμάτια του, έκαναν πρεμιέρα μπροστά στο φιλόμουσο κοινό του Πόρου, στην όμορφη πλατεία του Άι Γιώργη και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε.

Είναι δύσκολο για το κοινό να “ξεβολευτεί” και να δώσει την ευκαιρία σε έναν νέο δημιουργό. Ο κόσμος προτιμάει να ακούει αυτά που γνωρίζει. Ωστόσο, όταν μια δημιουργία αξίζει, τότε ο κόσμος ενθουσιάζεται και το εκτιμάει με περισσότερη θέρμη από την αναπαραγωγή του γνωστού.

Ο Γιώργος Βολίκας, το Σάββατο 20 Ιουλίου, καθήλωσε το κοινό του Πόρου με τις συνθέσεις του.

Ένα μουσικό παζλ, φτιαγμένο από μοναδικές μελωδίες, που  σου έδιναν την αίσθηση κινηματογραφικού soundtrack. Μελωδίες που άγγιζαν την ψυχή σου. Μελωδίες που σου χαρίζουν γαλήνη και ταυτόχρονα σε ταξιδεύουν στο χωροχρόνο.

Όσοι παρακολουθήσαμε την παρουσίαση του πρώτου δίσκου με τίτλο “Γένεσις” του Γιώργου Βολίκα, διαπιστώσαμε πως ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης, οδεύει προς την απόλυτη καταξίωση. Το μόνο που ζητείται από εμάς, είναι να θυμηθούμε το όνομα του, το οποίο θα το βρούμε ξανά και σύντομα μπροστά μας, μέσα από τις δημιουργίες του.

Η παρουσίαση του δίσκου του Γιώργου Βολίκα, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και στο τέλος, μας συγκίνησε με μια νέα σύνθεση του που την ονόμασε “Πόρος” προς τιμήν του νησιού μας που τον φιλοξένησε.

https://www.facebook.com/Giorgos.Volikas91/videos/2817424511619871/

Τον ευχαριστούμε για τη χθεσινή βραδιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου στα πλαίσια του Poros Arts Festival 2019.

Ο Δήμος Πόρου, ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης που ήταν η AEGEAN FLYING DOLPHINS, το ξενοδοχείο SARON, την ταβέρνα “Στη Ρότα” και τον Παναγιώτη Λογοθέτη. Ευχαριστίες επίσης στον Ιερέα του Αγίου Γεωργίου π. Γεώργιο Στόκο και στην επιτροπή του Ναού, στη Διευθύντρια του Γυμνασίου Πόρου κ. Βασιλική  Κογιώνη για την παραχώρηση του πιάνου, και στον κ. Γιάννη Μακρή για τη μεταφορά του πιάνου.

Πηγή:porosnews.gr

2,574 comments

  1. Pingback: bahis siteleri

  2. Pingback: Beverly Bultron

  3. Pingback: 2chester

Have your say